Присъединете се към нашия екип

НКМЛ разчита на приноса на своя персонал, за да направи всяка конференция успешна. Нашите служители знаят, че ученето може да бъде забавно и вълнуващо, ценят критичното мислене и поставят ученика в центъра на обучението. Ако тези идеи резонират с Вас, то има вероятност да сте подходящ за работа в НКМЛ. Ние търсим хора със страст в преподаването, с постижения, лидери, визионери.

Какво предлагаме

Предлагаме стимулираща и възнаграждаваща работна среда, ценен и смислен опит за всички наши служители. Помагаме на служителите да реализират потенциала си.

Задължително обучение

Настаняване в хотел и храна

Конкурентно заплащане

Нашите служители преминават задължителни обучения, които дават необходимите умения за осигуряване на изключително образователно преживяване на участниците. Кандидатите преминават през обучения за защита на децата, включително и проверка на съдебното минало. Сезонните работни предложения продължават между 4-6 седмици като за служителите са осигурени настаняване в хотел, храна и конкурентно заплащане за периода.

Нашите основни ценности

Обичай
Oбичта към България, българската история и децата са вдъхновението за каузата, на която сме посветили дейността си и силно вярваме в смисъла на това, което правим. Нашите служители желаят да допринесат за страната и обществото по позитивен начин.


Води
Ученикът е от първостепенна важност и неговия опит по време на конференцията е с най-голям приоритет за нашите служители, които дават допълнителна стойност в преживяването на учениците.

Ние осъзнаваме отговорността да бъдем добър пример, стараем се постоянно да се развиваме и да правим избори, които имат положителен ефект върху обществото. Приносът на нашите служители към програмата е изключително важен за успеха, развитието и растежа на НКМЛ.


Променяй
Вдъхновени от великите българи в нашата история ние желаем да правим промяна в обществото и работим за това всеки ден. Имаме кауза, която е да овластим учениците да бъдат активни граждани в обществото и да постигат целите и мечтите си.

Постигаме повече заедно. Работа в екип.

Ние сме изцяло ангажирани да осигурим подкрепяща и безопасна среда за учене и работа, която е разнообразна и приобщаваща, основана на взаимно уважение и доверие и в която тормозът и дискриминацията не са нито толерирани, нито приемливи.
Ние в НКМЛ приемаме различни гледни точки, защото знаем, че всеки носи уникални преживявания и идеи в екипа, ценим сътрудничеството и сме обединени от обща кауза- да развиваме бъдещите лидери на България.