Още
Новини

Започва събирането на номинации за първото издание на Национална конференция за млади лидери

На 18 октомври започва събирането на номинации за първото издание на Национална конференция за млади лидери, София -лято 2022г.
Учители, треньори, училищни администратори и близки могат да подават своите предложения за талантливи ученици от 4-8 клас, които притежават висок успех и изявен лидерски потенциал за участие в шестдневната конференция, която ще се проведе през месеците юни и юли в столицата на България. Номинациите се подават чрез попълване на онлайн форма в сайта на организацията www.bylc.bg/nominations/ .  Броят на номинациите, които всеки номиниращ може да направи е ограничен до пет , за да се подсигури конкурентност и многообразие на конференцията. Одобрените ученици ще получат официална покана за записване в програмата през месец януари, 2022г.

Защо номинациите са важни за нас?
Номинациите ще ни помогнат да открием най-добрите и изявени млади лидери от страната и от българските общности зад граница и да се свържем директно с тях.  

Кого да номинирате?
Ученици на възраст от 10-14 години, които имат високи академични постижения, амбиции и лидерски потенциал и могат да се справят с предизвикателствата, натовареността и изискванията на програмата.

Защо да номинирате вашите ученици?

  • Ще имате принос в развитието на бъдещите лидери на България
  • Предоставяте на учениците си уникална възможност за личностно израстване, помагате им да обогатяват знанията си и да усвояват и развиват нови умения  и не на последно място да преживеят моменти, които ще помнят цял живот.
  • Възнаграждавате учниците си за добрите им постижения, отдадеността да служат на обществото и заради лидерския им потенциал.

Как да номинирате?

Повече за конференцията прочетете тук

Програма на конференцията (pdf)

За повече информация и въпроси, свържете се с нас на  office.ncyl@gmail.com